Bug 1161600 - Applications and fonts dissapear
Applications and fonts dissapear
Status: NEW
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: Other
Current
Other Other
: P5 - None : Normal (vote)
: ---
Assigned To: Antonio Larrosa
E-mail List
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2020-01-23 02:47 UTC by PedroPablo Leon
Modified: 2020-09-20 16:00 UTC (History)
0 users

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description PedroPablo Leon 2020-01-23 02:47:34 UTC
Sometimes chrome and wps doesnt open, some fonts installed from font manager disappear from list as well but if im try to install display that it exist on system.

I need to restart up to three times to let me open the applications and to show the fonts.
Comment 1 PedroPablo Leon 2020-02-01 03:39:43 UTC
Today the issue suddenly happens but now after an hour of working on my openSUSE. Everything was going normal but then installed remmina, closed chrome and after that it could open again, wps as well. Checked my personal fonts installed on system but doesn't show any more. Reboot twice and everything seems to going normal.
Comment 2 PedroPablo Leon 2020-02-05 21:13:02 UTC
Hello, I installed openSUSE with ext4 filesystem and so far the bug is not presenting, the openSUSE is keeping the next configs successfully:

- Screen brightness is saving the last status.
- Fonts are not missing on any reboot.
- WPS and Chrome are opening any time I reboot without any problem.

It is BTFRS system, I think.