Bug 1148310 - yast tooling complains about missing bugzilla number...
yast tooling complains about missing bugzilla number...
Status: RESOLVED INVALID
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: YaST2
Current
Other Other
: P3 - Medium : Normal (vote)
: ---
Assigned To: YaST Team
Jiri Srain
https://trello.com/c/SxLn7hAV
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-08-27 09:59 UTC by Steffen Winterfeldt
Modified: 2019-08-27 12:14 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Steffen Winterfeldt 2019-08-27 09:59:18 UTC
... even when none is required. It's annoying to see an otherwise fine submission fail in jenkins due to this check.

Can we please adjust the check to align to actual requirements? They are to my knowledge:

- nothing for Factory
- bugzilla, jira, or ***github pr*** for SLE
Comment 1 Steffen Winterfeldt 2019-08-27 12:07:53 UTC
As discussed on irc, bugzilla is required as there's common submissions to Factory and SLE.

Also, github prs are not allowed atm as this pr

https://github.com/openSUSE/open-build-service/pull/6875

has not been merged so far (I thought it had been).

So, nothing we can improve for now.

But we might use this bug as reference when a made-up bug number is required.
Comment 2 David Diaz 2019-08-27 12:14:00 UTC
I had put it in our queue intending to look for and discuss possible solutions. But, if it was already discussed, I'll close the report as INVALID for now.