Bug 1098407 - yast2 network fails to work if without autoyast
yast2 network fails to work if without autoyast
Status: RESOLVED FIXED
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: YaST2
Current
Other Other
: P5 - None : Normal (vote)
: ---
Assigned To: Stefan Schubert
Jiri Srain
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-06-20 11:50 UTC by Max Lin
Modified: 2022-09-12 10:26 UTC (History)
0 users

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Max Lin 2018-06-20 11:50:33 UTC
with yast2-network 4.0.34 , yast2 network fails to work if autoyast has not installed, see https://openqa.opensuse.org/tests/694577#step/yast2_lan/4
Comment 1 Stefan Schubert 2018-06-22 12:25:50 UTC
I have fixed it:
https://github.com/yast/yast-network/pull/650
Comment 2 Stefan Schubert 2018-06-22 12:43:09 UTC
SR: created request id 167403
Comment 4 Max Lin 2018-06-25 08:49:33 UTC
I didn't see the update to Factory, slenkins doesn't work?
Comment 12 Swamp Workflow Management 2018-10-17 13:10:22 UTC
SUSE-RU-2018:3193-1: An update that has 7 recommended fixes can now be installed.

Category: recommended (moderate)
Bug References: 1052042,1086454,1095113,1095971,1098407,1099691,1103712
CVE References: 
Sources used:
SUSE Linux Enterprise Module for Basesystem 15 (src):    yast2-network-4.0.39-3.3.1
Comment 13 Swamp Workflow Management 2018-10-18 22:10:13 UTC
openSUSE-RU-2018:3234-1: An update that has 7 recommended fixes can now be installed.

Category: recommended (moderate)
Bug References: 1052042,1086454,1095113,1095971,1098407,1099691,1103712
CVE References: 
Sources used:
openSUSE Leap 15.0 (src):    yast2-network-4.0.39-lp150.2.3.1