Bug 1083879 - plasmashell[2638]: QXcbConnection: XCB error: 2 (BadValue), sequence: 10186, resource id: 60817409, major code: 142 (Unknown), minor code: 3
plasmashell[2638]: QXcbConnection: XCB error: 2 (BadValue), sequence: 10186, ...
Status: RESOLVED INVALID
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: X.Org
Current
Other Other
: P5 - None : Normal (vote)
: ---
Assigned To: E-mail List
E-mail List
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-03-05 01:33 UTC by John Shand
Modified: 2018-03-08 21:51 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---
msrb: needinfo? (jshand2013)


Attachments
current dmesg (64.04 KB, text/plain)
2018-03-05 01:34 UTC, John Shand
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description John Shand 2018-03-05 01:33:29 UTC
this is where i noticed the system hang for about 30 seconds.
Comment 1 John Shand 2018-03-05 01:34:29 UTC
Created attachment 762614 [details]
current dmesg
Comment 2 Michal Srb 2018-03-05 12:37:34 UTC
This line:

> plasmashell[2638]: QXcbConnection: XCB error: 2 (BadValue), sequence: 10186, resource id: 60817409, major code: 142 (Unknown), minor code: 3

means that there was some miscommunication between X server and plasmashell. It happened in some extension, we could only guess which one. There is nothing obvious in the dmesg.

Please write a full description of your problem. What did you do, what went wrong, is it reproducible repeatedly?

Also attach the /var/log/Xorg.0.log.
Comment 3 John Shand 2018-03-08 21:51:24 UTC
i don't have enough information to support this issue, so i have marked it invalid