Bug 1081662 - Automount Removal Storage Media Broken
Automount Removal Storage Media Broken
Status: RESOLVED FIXED
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: Other
Current
x86-64 openSUSE Factory
: P5 - None : Normal (vote)
: ---
Assigned To: E-Mail List
E-mail List
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-02-20 05:24 UTC by Joe Khamis
Modified: 2018-06-20 08:04 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Joe Khamis 2018-02-20 05:24:47 UTC
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0
Build Identifier: 

'Configure Desktop', 'Removable Storage' (under 'Hardware'), 'Removable Devices'.

'Automount on Login' selected for 4 (four) USB / removable drives.

On boot, none of the storage units automount.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. 'Configure Desktop', 'Removable Storage' (under 'Hardware'), 'Removable Devices'.
2. 'Automount on Login' selected for 4 (four) USB / removable drives.
3. Reboot
4. No automounting
Actual Results:  
Removable storage automount worked before Tumbleweed snapshot 20180214.

Expected Results:  
Previously all 4 removable storage units would automount.
Comment 1 Tomáš Chvátal 2018-06-20 07:46:27 UTC
I am going to guess this is the kde automounter based on the systemsettings path...
Comment 2 Wolfgang Bauer 2018-06-20 08:04:27 UTC
Was likely fixed by https://build.opensuse.org/request/show/579845 though.

Feel free to reopen if you still experience the problem in current Tumbleweed.