Bug 1080483 - Network Manager fails to start network connection following resume from hibernate
Network Manager fails to start network connection following resume from hiber...
Status: NEW
: 1080481 1080482 (view as bug list)
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: Network
Current
x86-64 Other
: P5 - None : Major (vote)
: ---
Assigned To: openSUSE GNOME
E-mail List
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-02-11 14:05 UTC by Stuart Rogers
Modified: 2018-02-12 08:17 UTC (History)
0 users

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---


Attachments
Journal extract from failure (16.35 KB, text/plain)
2018-02-11 14:06 UTC, Stuart Rogers
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Stuart Rogers 2018-02-11 14:05:15 UTC
I have a Tumbleweed KDE Plasma system fully up to date. I use Network Manager to manage my wired LAN connection and this works perfectly until I resume from hibernation at which point I have no network connection and no device appears to be available. However if I use modprobe to remove the driver and re-add it again the network device is available and Network Manager starts the device OK. For now I have set to remove the driver on hibernate and add the driver on resume which works as a circumvention.
Comment 1 Stuart Rogers 2018-02-11 14:06:39 UTC
Created attachment 759731 [details]
Journal extract from failure

Journal extract from failure
Comment 2 Andreas Stieger 2018-02-11 18:21:15 UTC
*** Bug 1080482 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Andreas Stieger 2018-02-11 18:21:20 UTC
*** Bug 1080481 has been marked as a duplicate of this bug. ***