Bug 1079718 - bottom toolbar missing when I boot with external display
bottom toolbar missing when I boot with external display
Status: NEW
Classification: openSUSE
Product: openSUSE Tumbleweed
Classification: openSUSE
Component: KDE Workspace (Plasma)
Current
x86-64 openSUSE Factory
: P5 - None : Normal (vote)
: ---
Assigned To: E-Mail List
E-mail List
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-02-07 05:01 UTC by Paul Borowicz
Modified: 2018-02-12 15:37 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Found By: ---
Services Priority:
Business Priority:
Blocker: ---
Marketing QA Status: ---
IT Deployment: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Paul Borowicz 2018-02-07 05:01:38 UTC
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36
Build Identifier: 

I performed an in place upgrade from Opensuse 42.3 to Tumbleweed. When I boot my laptop with an external display connected, the bottom toolbar is missing.

If i switch between the laptop display and the external display (fn+f8 on my laptop), the toolbar comes back. If I boot with no external display connected, the toolbar is also there.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.connect external display
2.boot pc
3.login to kde (plasma)



toolbar should be at bottom of screen.
Comment 1 Paul Borowicz 2018-02-12 15:37:03 UTC
I'm still having this problem. When an external display is connected I get a Plasma screen with no toolbar. To fix it I need to swap displays with the laptop hotkeys (Dell fn+f8) and plug/unplug the hdmi cord. 

This is very frustrating. I did not have these issues with 42.3.